Serveis

Serveis
0
0
0
0

A qui va dirigit?

Tots els serveis es personalitzen per cada client, per tal d’assolir el 100% de les capacitats musculars.

01 Dolor i lesions

Tractem el dolor i les lesions musculars i articulars, independentment del seu origen. A través de la correcció de les diferents debilitats musculars, les lesions deixen d’estar sobre sol·licitades. Ajudant, d’aquesta manera, a disminuir els nivells de dolor i facilitant una total recuperació.

02 Esportistes professionals i amateurs.

Per els esportistes d’èlit o amateurs que els entrenaments no donen els resultats esperats o aquells que volen superar els seus límits, l’activació muscular t’ofereix la possibilitat d’optimitzar de forma específica tot el teu sistema muscular, perquè puguis obtenir el 100% de les teves capacitats

03 Persones grans

Amb l’edat apareixen patologies degeneratives que ens limiten en la nostra vida quotidiana i que fan que vagin minvant les nostres capacitats físiques. L’activació serveix com a eina per frenar tot aquest procés degeneratiu i ens permet tenir una millor qualitat de vida.

04 Condició física òptima

Si el teu objectiu és tenir una bona condició física, que et permeti sentir-te bé i gaudir de tot allò que et proposes, l’activació et permetrà disposar d’un sistema muscular en les millors condicions possibles.

05 Infants i adolescents

Durant l’etapa de desenvolupament el sistema muscular pateix canvis i es pot desajustar, provocant dolors i inestabilitat que es poden corregir sense necessitat de prendre fàrmacs.

06 Pre o post cirurgies

En algunes situacions l’Activació pot evitar o posposar la intervenció quirúrgica. En el cas que finalment la lesió hagi de ser intervinguda, l’Activació facilita i escurça el procés de recuperació.

07 Patologies que afecten a l’aparell locomotor

(Lesions medul·lars, Poliomielitis, Fibromiàlgia, Ictus, Malalties degeneratives…)

Totes aquelles persones amb patologies que provoquen pèrdua de mobilitat, desequilibri, dolor i sobre esforç de totes aquelles parts del cos que necessiten compensar. L’activació permet dotar de recursos a la musculatura compensatòria perquè el cos tingui una millor resposta.

Infants i adolescents

T’ajudo a ajustar el teu sistema muscular durant l’època plena de canvis i desenvolupament del cos.

Esportistes d’èlit i amateurs

Obtindràs el 100% de rendiment, treballant la capacitat muscular, per tal d’assolir tots els teus reptes.

Gent gran

Reactiva la musculació per frenar la evolució degenerativa muscular per obtenir una millor qualitat de vida.